Wednesday, March 3, 2010
*Quiz Answers - Week 3*
Quiz Question #17 – From which island do Lemurs come from (Kadam should be able to get this one)?
Answer #17 – Lemurs come from the island of Madagascar just east of Africa.
* * * * * *
Quiz Question #18 – How many known species of Lemur are there?
Answer #18 – There are 33 known species of Lemur.
* * * * * *
Quiz Question #19 – What colour eggs to Cassowary’s lay?
Answer #19 – Cassowary lay bright green eggs.
* * * * * *
Quiz Question #20 – What “region” of North Queensland are we in (e.g. Atherton Region)?
Answer #20 – Believe it or not they refer to this region as Cassowary Region!!
* * * * * *
Quiz Question #21 – What is the name of the main street leading from the Bruce Highway to Mission Beach (from the Cairns side)?
Answer #21 – Yes, I know, predictable – the name of the road was Cassowary Drive!!
* * * * * *
Quiz Question #22 – After which Captain was Townsville named (lookout for the clue)?
Answer #22 – Townsville was named after Captain Robert Towns.
* * * * * *
Quiz Question #23 – What is Bowen best known for?
Answer #23 – Bowen is best known for its mangoes.
* * * * * *
Quiz Question #24 – What is the most dominant commercially grown variety of mango in Australia?
Answer #24 – The Kensington is the most dominant commercially grown variety of mango in Australia.
* * * * * *
Quiz Question #25 – How many islands make up The Whitsundays?
Answer #25 – The Whitsundays are made up of 74 Islands, with Hamilton Island, Whitsunday Island and Daydream Island being some of the most well known.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment