Wednesday, February 24, 2010
*Quiz Answers - Week 2*
Quiz Question #8 – Which major department store has just announced that they are opening in Townsville?
Answer #8 – Myer have just announced that they will be opening in the Stockland Shopping Centre in Townsville in 2012.
* * * * * *
Quiz Question #9 – What is the name of the highway from Cairns to Port Douglas, named after a famous captain?
Answer #9 – The Captain Cook Highway takes you from Cairns to Port Douglas.
* * * * * *
Quiz Question #10 – How many species of Koala exist today and how many species previously existed?
Answer #10 – There is only one species of koala in existence today although 18 different fossil species have been discovered.
* * * * * *
Quiz Question #11 – Which town in QLD is the closest to the Great Barrier Reef?
Answer #11 – Port Douglas is the closest town to the Great Barrier Reef.
* * * * * *
Quiz Question #12 – In which city is Australia’s largest jumping pillow?
Answer #12 – The largest jumping pillow in Australia is located in Cairns at the Big 4 Coconut Caravan Park.
* * * * * *
Quiz Question #13 – Which wild animal in Africa is responsible for more deaths of humans than any other?
Answer #13 – The hippopotamus is responsible for more deaths of humans in Africa than any other.
* * * * * *
Quiz Question #14 –How many eggs can a female butterfly lay in her life?
Answer #14 – A female butterfly can lay between 200 and 600 eggs in her lifetime.
* * * * * *
Quiz Question #15 – How many butterfly species are in the world (to the nearest thousand)?
Answer #15 – There are 24,000 butterfly species in the world.
* * * * * *
Quiz Question #16 – What is the population of Cairns (between 150,000 and 200,000?
Answer #16 – The population of Cairns is 158,653.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)

No comments:
Post a Comment